Okulumuzun Tarihçesi

22.10.2013 656

Okulumuz ilk olarak 2000 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Okul binamız İstanbul Menkul Kıymetler Borsası tarafından yapılmış ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir.

Okulumuzda 2005-2006 eğitim öğretim yılında derslik sistemine geçilmiş ve halen derslik sistemi devam etmektedir.

5550 m2 kullanılabilir alanı olan okul bahçemiz, öğrencilerimiz tarafından oyun alanları olarak değerlendirilmektedir.

Okulumuz kameralar ile içeriden ve dışarıdan izlenmekte ve görüntüler kaydedilmektedir.

Okulumuzda Kütahya çinileri ile süslenmiş Atatürk Köşemiz mevcuttur. Okulumuzun pek çok yerinde ilan, duyuru ve açıklama panoları alt ve üst katta yerlerine asılmıştır. Rehberlik servisimizin öğrenci ve velilere yönelik 2 panosu ile okul dışında tanıtım panomuzda velilere ve halkımıza okul çalışmaları anlatılmaktadır. Okulumuzun internet ortamında tanıtımını yapabilmek için okul web sayfamız mevcuttur.

Okul bahçemiz 2010 yılında sıcak asfalt ile kaplanmış ve oyun alanı olarak düzenlenmiştir.

2022 yılında depreme karşı okul güçlendirme çalışması yapılmıştır.